Beoordelingen van Subliem At Home Haarlem

Recente recensies van Subliem At Home Haarlem

5 sterren na 44 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk “uit” gegeten aan de eigen tafel . Mooi verzorgd en heerlijk van smaak. Bij het hoofdgerecht hadden bijgerechten afwisselender en, mn de groente, passender gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het voelde echt als uit eten gaan in je eigen huis, qua kwaliteit deed het er niet voor onder. We hebben genoten, een aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was erg lekker en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een restaurantervaring in eigen huis. Dit smaakt naar meer; zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor de service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaak, die Confit de Canard rn nog steeds op temperatuur. De Tournedos met truffelsaus , medium rare, precies zoals gewenst. Bij dit gerecht echter een puntje: het vlees was lauwwarm; op de juiste temperatuur zou het goddelijk zijn geweest. Het toetje , Pannacotta was een verrassing!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top diner. Bijna net zo'n genot als in het restaurant zelf. Keurig warm en op tijd met de fiets bezorgd. supermalse eend, zeewolf vol van smaak en de lolligo inktvisjes zijn ook een aanrader. Prima voor elkaar!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis diner genoten! Alles was fantastisch gekookt, goed van smaak en warm, wel was het hoofdgerecht ietsje minder warm geworden omdat we ook van ons voorgerecht hebben gesmuld. De volgende keer zetten we dit dus even op 50 graden in de oven. Maar er komt zeker een volgende keer!!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Subliem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toen ik de 10en zag van anderen dacht ik "t zal wel". Nu begrijp ik het. Het kan nauwelijks beter.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor- en hoofdgerecht besteld voor 3 personen. Werd vriendelijk warm bezorgd en was een smakelijk diner. Kreeftensoep ietsje te zout maar poulpo, zeewolf, canard en vega groentenratatouille waren goed op smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam later. Het was prettig even gebeld te worden dat dit het geval was. Het eten was het wachten waard. Weg lekker.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, kwam lekker warm aan. Een aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten thuis! Het eten was heerlijk en vooral erg fijn dat je thuis niets meer hoeft te doen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Some excellent food!!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eend gegeten na het gerecht afgehaald te hebben. Zacht, knapperig en smaakt licht naar wild. Het gerecht was voldoende ingepakt en was nog warm genoeg (hoewel ik het wel even in een oven op 60 graden heb gezet toen ik met het voorgerecht bezig was). De aardappeltjes waren slim tot een puree met licht-zure zuurkool verwerkt waardoor het beter warm blijft. Er wordt wel met dik piepschuim en aluminium folie gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Verder waren de aardappelen en groenten niet genoemd bij het gerecht; normaal gesproken kan je dat even navragen maar het is wel handig om dit nu op het menu te zetten (niet iedereen is fan van zuurkool en spruitjes, hoewel de bereiding natuurlijk wel Subliem is en goed past bij de heerlijke eend).

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ik had kalfslever. Deze was echt goed gebakken.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede maal deze maand heerlijk gegeten bij “Subliem at Home”. Precies op het afgesproken tijdstip stonden de gerechten samen met een vriendelijke bezorger voor de deur. BRAVO! Alle gerechten smaakten uitstekend en waren nog goed warm. ZEER AAN TE BEVELEN!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat jullie ook bezorgen. We hebben gesmuld van het diner thuis. Hopelijk snel weer tot ziens in de kleine houtstraat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfde geweldige smaaksensatie als aan tafel in restaurant. Elk gerecht is uitstekend verpakt en blijft in verpakking goed op temperatuur. Zo valt er toch af en toe te genieten tijdens de lockdown!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten voor een betaalbare prijs. Bezorging was op tijd en het eten wat nog goed warm. Een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig!! Wij vieren vandaag ons 9 jarig samen zijn, normaal zouden we heerlijk uit eten gaan, maar corona en de lockdown dus dat kan nu niet. Maar Subliem At Home bracht ons verrukkelijk eten en het voelde gewoon alsof we toch uit eten waren! Ontzettend veel dank!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker gegeten. Ook niet van het zuinige, echt genoeg en niet teveel. Kalfsleder heerlijk mals en heerlijk van smaak. En prima service qua bezorging. Kortom: aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was goed, vlees was goed bereid, bijgerechten was wat weinig. Fijne dagen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt voortreffelijk. Bestelling was perfect op tijd en het was ook warm. Echt een aanrader en we gaan zekers nog een keer bestellen of bezoeken na de lockdown.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege een ongelukje in de keuken werd de maaltijd iets later, maar wél door de chef zélf gebracht en het smaakte wederom heerlijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker, goed warm verpakt, met name de eendenbout was verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd subliem!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bij de bezorging nog mooie uitleg gekregen over wat we besteld hadden.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd. Subliem moet blijven!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide menukaart, het was heerlijk!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wat het is: Subliem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en nogmaals excuus dat ik de bestelling per abuis op zo spoedig mogelijk had gezet. Jullie hebben het keurig opgelost. Dank!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed. Het enige punt is dat er bij de gerechten verschillende groenten zitten. En dat het niet vermeld is welke groente er bij zit. Dus misschien een idee om er bij te zetten welke groente er bij zitten bij het gerecht.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte maaltijd. Aanrader!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. En het was nog warm. Prima smaken als altijd, biologisch puur. Alleen de restaurant entourage met hun altijd vriendelijke bediening ontbrak deze keer 😉

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en op tijd. Handgeschreven uitleg over kaasplateau maakte het helemaal af.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de afgesproken tijd werden de maaltijden bezorgd. We kregen er als verrassing heerlijk gebakken stokbrood met kruidenboter bij. De kalfslever en Confit de Canard waren heerlijk zoals we bij Subliem gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om thuis te genieten van Subliem in deze corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.